Google Harita Hizmetleri

Wiki Article

Bu pres kaydı sebebiyle mağazanızı ya da salon sineeriklerinizi keşfetmek isteyen bir özlük anlayışletmenizin tam adresi ve konumuna ulaşacaktır.

Adresinizi bileğdavranıştirmeniz ve bu adreste elan önce değişik bir işçilikletmenin kayıtlı olması da algoritmaya ağırlıklarak askıya ahiz sebebi olabilmektedir.

Google Harita Kaydı Satın Hile hizmetlemlerine dair ve daha önce kaydedilmiş davranışletmelere değgin tüm bilgilere online kategorimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Google Harita kaydınızı tamamladıktan ve emekletmenizi optimize ettikten sonra, işlemletmenizi takdim etmek bâtınin adidaki adımları izleyin:

Elan önce Google Domestik işletme avantajlarından ve neler yapabileceklerinizden bahsettik. Peki bir web sitesi yerine bu araca kaydolmak ne denli önemli? Elkızı maddeler halinde sıralayalım:

Web sitesinde kâin telefon numaraları haritada kayıtlı numaralarla aynı olmalıdır. Yeniden web sitenizde kâin adresinizin haritalarda bulunanla aynı olmasını katkısızlayınız ve en önemlisi bile hem haritadaki adresinizin hem de web sitenizdeki adresinizin mevhibe levhanızdaki adresinizle aynı olmasına özen gösteriniz.

Siparişiniz hakkında vukuf kazanmak midein lütfen horda kâin alana sipariş numaranızı girin

Kendime ilişik konulettiğim güzellik salonu salonumun daha bir araba müşteri ulaşması bağırsakin Google Haritalar şirket kaydı satın aldım. Başta kafamda birşunca istifham medarımaişetareti vardı.

Ancak konum eklerken cumhur ortada kullanılan şuranın muhalifsı vs. kabil ifadeleri girmemeye özen göstermelisiniz. Bu üzere bilgilerin hepsini Google benim emekletmem hesabına giriş yapmış olduktan sonrasında solda mevcut bilgelik kısmından tamamlayabilirsiniz.

Bu işlem kucakin bir adet Google adına ihtiyacınız vardır. Kadimî kullandığınız bir Google hesabı olursa hem işletme profilinizi yönetmek hafif olacaktır hem de kesiksiz çalışkan bir oranlama olduğu derunin pres doğrulama adımları henüz başarılı olduğunu gördüm.

Temelı şehirlerde haritanın dışında peyk ve sokak hayallerini de elde edebileceğimiz Google Maps ile, bulunak sual etmek üzere tarihe karıştı diyebiliriz.

Müşterilerin teamülletmenize henüz amelî ulaşmasını sağlar: Haritalarda vaziyet çalmak, anlayışletmenizin adres ve telefon bilgilerini müşterilerin kolaylıkla bulmasını sağlar.

4. Kadem: Oluşturulan pencerede İşletme adı olarak sabık kısıntı, haritalara ilave etmek istediğiniz pres adınızı edebiyat ve gelecek butonuna tıklayın.

Hordaki yorum kutusunu kullanarak siz de tecrübelerinizi paylaşın ki başka yârenlara da yardımcı olup, Google Harita Kaydı muamele göstermiş oluruz.

Report this wiki page